• Vandaag besteld = zelfde dag verzonden!
  • Gratis verzending v.a. €50,-
  • Veilige betaling via iDeal of PayPal

Coronavirus

Coronavirus update: 24 maart 2020

Growth Nutrition volgt de adviezen van het RIVM en het kabinet op en heeft daarom extra maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze klanten, collega's en partners te waarborgen. Op deze pagina houden we je zo goed mogelijk op de hoogte van deze maatregelen en de gevolgen die dit heeft op onze dienstverlening.

Online bestellen

Je kan nog steeds je bestelling plaatsen op onze website. Onze collega's in het magazijn verwerken, met extra maatregelen, je bestelling nog steeds zoals je van ons gewend bent. Wel willen we je vragen rekening te houden met de voorzorgsmaatregelen die getroffen worden door onze logistieke partner Postnl. Bekijk hier de actuele status over de voorzorgsmaatregelen bij PostNL.

Klantenservice

Onze openingstijden zijn ongewijzigd en je kunt ons zoals altijd bereiken via mail en het contactformulier op onze contact pagina. Voor niet dringende zaken verzoeken wij u ons te mailen, we doen onze uiterste best uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Voorraad

Op dit moment hebben wij van alle producten voldoende voorraad.

Voorraad verwachting op lange termijn

Grondstof producenten/leveranciers en onze producenten doen er alles aan om, met gepaste maatregelen, bestellingen te verwerken zoals gebruikelijk. De wachttijden zijn langer en onzekerder dan gebruikelijk. Wij hebben nauw contact met onze leveranciers en doen er alles aan om voorraad problemen op de lange termijn te voorkomen.